2020 m. balandžio 26 d., sekmadienis




Minkšti ir purūs vafliai






0.5 kg. varškės

0.5 kg. Miltų

7-8 kiaušiniai

100 g. Sviesto

250 ml kefyro

2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių

8 v. šaukštai rudo cukraus

1 arb. šaukštelis cinamono



-        Sviestą išlyditi

-        Kiaušinius su cukrumi išplakti

-        Į varškę sudėti išlydytą sviestą, kiaušinius, supilti kefyrą. Viską palengva išmaišyti.

-        Tada suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną.

-        Po šaukštą dėti į vaflinę ir kepti.
I



Skanaukit su kuo jūsų širdis geidžia. Man jie ir vieni skanūs su kava. O kai anūkės atvažiuoja, tai valgo, net ausys linksta. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą